Χορηγοι

https://gsaabc.gr/wp-content/uploads/2022/12/SCG-170x130cm-1.png

SCG Επιστημονικό Κολέγιο Ελλάδος

Το Επιστημονικό Κολέγιο Ελλάδος μεταξύ των άλλων ειδικοτήτων που προσφέρει στους φοιτητές του παρέχει αναγνωρισμένο πτυχίο στη Φυσική Αγωγή/Προπονητική καθώς και αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό στην Προπονητική, Άθληση και Υγεία του κρατικού Πανεπιστημίου του Στρασβούργου.

 

Το προπτυχιακό πρόγραμμα στη Φυσική Αγωγή και Προπονητική του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου παρέχει στους φοιτητές γενικές θεωρητικές γνώσεις και εξειδικευμένες πρακτικές δεξιότητες στους τομείς των Αθλημάτων, της τεχνολογίας, της πρακτικής άσκησης και των ανθρωπιστικών επιστημών στο πλαίσιο των ιδιαιτεροτήτων των Αθλητικών Επιστημών.
Με  την ολοκλήρωση των τεσσάρων ετών επιτυχούς φοίτησης στους φοιτητές απονέμεται Πτυχίο στην Φυσική Αγωγή και στην Προπονητική από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου. Όλα τα μαθήματα και οι εξετάσεις διενεργούνται στα Ελληνικά και όλα τα έτη σπουδών πραγματοποιούνται στο SCG – Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος.
Οι φοιτητές που εγγράφονται στο SCG – Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος εγγράφονται ταυτόχρονα και στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου από όπου λαμβάνουν κάθε έτος βεβαίωση εγγραφής, φοιτητική κάρτα και αναλυτικές βαθμολογίες. Στους φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς τις σπουδές τους απονέμονται τα Πτυχία τους απευθείας από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο
SCG – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
Πινδάρου 14Α και Σόλωνος 16, Κολωνάκι, 10673 Αθήνα
τηλ.κέντρο: 2100080150

info@scg.edu.gr

Σελίδα : εδώ

ΑΓΡΑΦΑ 1977

Το μακρινό 1977, άνοιξε το πρώτο εστιατόριο Άγραφα στα Κάτω Πατήσια και συγκεκριμένα στην οδό Σεράφη 34, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα με ανανεωμένο χώρο.

Με πολύ μεράκι και με εστίαση στην ποιότητα ο κόσμος αγάπησε την Οικογένεια Πολύζου αλλά και τα ποιοτικά εδέσματα που προσφέρανε σε όλους τους κατοίκους των γύρω περιοχών.

Τα υπόλοιπα είναι Άγραφ-η Ιστορία!!

Μπαίνοντας σε μια νέα εποχή, τα Ψητοπωλεία “Άγραφα 1977” πλέον προσφέρουν σε όλους τους πελάτες τους την δυνατότητα για online παραγγελία!

Πατώντας στο αντίστοιχο σημείο του μενού μας, μπορείτε να μεταφερθείτε στην πλατφόρμα online παραγγελίας από το thelosouvlakia.gr και να ανακαλύψετε όλες τις μοναδικές μας γεύσεις!

Τηλέφωνο: 21 0201 7666

Σελίδα: εδώ

https://gsaabc.gr/wp-content/uploads/2021/10/Screenshot_1.png
https://gsaabc.gr/wp-content/uploads/2021/10/Signet-Logo-320x246.jpg

Signet A.E.E.Δ

Οι υπηρεσίες της εταιρείας έρχονται να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ του “Full Service Brokerage” και του “Trading Online“, στοχεύοντας τις ανάγκες του Έλληνα επενδυτή.

Ανεξάρτητα αν θέλεις να εκτελείς με τον καλύτερο τρόπο τις επιλογές σου ή χρειάζεσαι μια δεύτερη γνώμη, η εταιρεία μας είναι εκεί όλο το 24ωρο.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών από το 2000, και πρόσφατα πήρε την έγκριση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για υπηρεσίες επενδυτικής διαμεσολάβησης και δικαίωμα συμβουλής με τον τίτλο SIGNET A.E.E.Δ.

Τηλ: 210 33 17 700 – Fax: 210 32 57 054

Σελίδα: εδώ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σκελετούς οράσεως, που θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Συνεχής ενημέρωση για τις νέες τάσεις της μόδας σε γυαλιά ηλίου. Διαθέτουμε όλες τις νέες συλλογές, από τα πιο δημοφιλή brand στην αγορά.

Η σωστή εφαρμογή και χρήση των φακών επαφής είναι ένα σημαντικό κομμάτι στην όρασή σας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε τους φακούς επαφής με τρόπο ώστε να εξοικονομείτε χρόνο στην καθημερινότητα σας.

Τηλέφωνο : 210 26 11 079

Διεύθυνση : Αγ. Αναργύρων 37

Σελίδα: εδώ

Email : opticakarmpadakis@gmail.com

https://gsaabc.gr/wp-content/uploads/2021/11/karmpadakis-logo-teliko-1-Copy-scaled.jpg
https://gsaabc.gr/wp-content/uploads/2023/12/GEAA-Logo-100x100.png

ΓΕΑΑ Άγιοι Ανάργυροι

Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης
Πληροφορίες : Γραμματεία Συλλόγου 697 585 6397

Φωτογραφίες